Nämä viimeiset viikot kotona ja töissä ovat hujahtaneet hetkessä. Vihdoin viime torstaina koitti se kauan odotettu VIIMEINEN TYÖPÄIVÄ. Kiitos ihanista lahjoista, joita yllätyksekseni sain. Söimme ehkä maailman parasta sacher -kakkua ja sain myös niin hienon kukkakimpun, että kotiorkideani tulivat musatukkaisiksi ja rupesivat pudottamaan kukkiaan :-)
Työpäivän jälkeen näimme vielä Kallessa skumppalasien äärellä ja vietimme epävirallisen läksiäisillan. Olikohan työkavereilla paha olo seuraavana päivänä kun en enää ollut töissä??
So no I've had my last day at work -FINALLY! and we had a small farewell party in Kalle (of course). Now I'm free to finish my packing and do all the things on my notelist.

Tässä muutama kuva illanvietosta (älkää antako pullomäärän hämätä, kuvat otettu diskreetisti alkuillasta).
Here are some pictures from Kalle (don't mind the small amount of bottler, pictures have been taken somewhere around eight pm).
1038318.jpg
Kiitos ystäväni! Teitä minun tulee ikävä; tsemppiä tänne lumen keskelle!
1038319.jpg
Erityisesti huomioikaa läksiäistemme uusi maskotti Virpi
1038320.jpg

Nyt voin keskittyä pakkaamiseeen ja muistilistojen kirjoittamiseen. Miksi onkin niin, että muistilistaan kertyy tosi paljon muistettavaa ja loppujen lopuksi huomaa, ettei tee niitä listasta huolimatta.

Lähtöpäivä on ylihuomenna ja lompakossa on nyt Aussitaaloja, KV-ajokortti, pitkä matkavakuutus ja kuva aviomiehestä. Eiköhän näillä ja Visa-kortilla tule ihan hyvin toimeen. Ai niin, muistilistaan pitää kirjoittaa PASSI. Ettei unohdu.

Aurinkoista marraskuuta
kisses Paula